image1

Tarief

Bij Laanen ICT betaalt u alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Vooraf worden hierover altijd goede en duidelijk afspraken gemaakt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Het staat u vij om mij vragen te stellen of om advies in te winnen. Er wordt pas gefactureerd op het moment dat we hier helder over hebben gecommuniceerd.

Bij directe inhuur wordt er door mij zo zorgvuldig mogelijk een overeenkomst opgesteld, tenzij uw bedrijf hier zelf al over beschikt. Wanneer de inhuur plaatsvindt via een tussenpersoon, dan regelt deze de overeenkomst.

Ik hanteer een uurtarief van €75 exclusief BTW (21%). Dit uurtarief is sterk afhankelijk van de aard en de duur van de opdracht. Voor langere opdrachten is een lager uurtarief zeker mogelijk. U kunt vrijblijvend contact met me opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Linux en Open Source

Veel mensen realiseren zich het misschien niet, maar een zeer groot aantal bedrijven maakt gebruik van Linux en Open Source technologie. Het overgrote deel van alle websites op het internet draait op Linux servers en Cloud Computing vindt haar oorsprong in Linux en open Source technologie.

Klik hier voor meer informatie over de Open Source oplossingen die ik kan bieden.

Open Source Applicaties

De populariteit van Open Source applicaties is de afgelopen decennia alleen maar toegenomen. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van dergelijke software. Zo zijn er bijvoorbeeld prima Open Source pakketten voor CRM, ERP, Ticketing, CMDB, Document Management en Collaboration Tools.

Bent u benieuwd welke oplossing er allemaal voor uw bedrijf zijn? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Monitoring

Goede monitoring is essentieel voor de continuïteit van uw bedrijf. U wilt het liefst altijd op de hoogte zijn van (aankomende) storingen, zodat deze snel opgelost kunnen worden. Dit kan met diversen Open Source oplossingen, zoals Zabbix, Nagios, Cacti, Big Brother en Icinga.

Ik heb zeer veel ervaring met het inrichten en implementeren van Nagios en Cacti in enterprise omgevingen.